Usha2 Sini Sket!!!

SeLaMaT DATANG ke karpet hitam arboqskii.blogspot

Wednesday, May 12, 2010

''senang''

hari nie rabu ek
tp gua rasa cam ahad lak
atau cm public holiday
bgun2 tido pun td rasa senang je
wat ape yg patut
pastu baring2 jap

tibe2 rasa rindu lak nak bersarapan
serius da lama gua x breakfast
kalau kt kg tu bese la
nie kt umah bujang....mana la nk ikut skema kan3

tu dia
hidangan nasi lemak
dan teh susu lipton 3 in 1

seterusnya,
mmber gua ajak ke Pantai Dalam
dekat area UM kan
hu...ramai gak kawan2 gua kt UM tu
rasa nak je jumpe....
tp len kali kot...sbb mmber gua ada urusan nak diselesaikan

dari federal Highway nak masuk ke susur kg kerinchi tu terlepas
seb baek gua cekap...
wat u-turn ...

seb baek la tak terlajak jauh sgt
haha..kalau x ..gua wat rancangan
jalan2 cari pasal la eh


apepun senang je hari nie
walau agak kecewa skit menonton badminton
haish....6 hari lagi nak ke dewan exam






caaa alifff booottt

8 comments:

  1. lorhhh sebbaik l0lly dah xda kat Um. kalo idak sentap gak kamu xpegi teng0k l0lly :P

    ReplyDelete
  2. lolly: hehe..seb baek eh...kalau x mmg i culik lolly bwk g dating..haha

    ReplyDelete
  3. mari tgk badminton ptg ni yer.....~

    ReplyDelete
  4. aihh..g pantai dalam ke?? dekat je dah tu dngan umah sewa Hana..uikk..mmg sentap tau! x dtg jenguk hana :p seb bek eh lolly da blk kg. Saingan hebat ni! hehe :p

    ReplyDelete
  5. anna: eh..kamu pun student UM eh...hehe...alaa..len kali jumpe eh...jgn la sentap2....selamat bersaing...hehe

    ReplyDelete
  6. amy: mari tengok...nak ajak g stadium ke..haha

    ReplyDelete
  7. jauh kottttt.................

    ReplyDelete